Miért hasznos és miben egyedülálló a  BETŰK? KÉPBEN VAGYOK!  betűkalauz?

 Alakazonos betűkalauz 

A könyv nem tanít se írni, se olvasni. A gyerekek számára sokkal könnyebben befogadható képek segítségével mutatja be a betűk és hangok kapcsolatát. Így végre a kíváncsi óvodások is választ kaphatnak a betűkkel kapcsolatos kérdéseikre! A betűk és a hozzájuk rendelt képek alakja egyedülálló módon megegyezik, ezért rendkívül könnyű megjegyezni, melyik milyen hangot takar. Ez nagy segítség az iskolásoknak is!
Dr. Gyarmathy Éva ajánlásával

 Beszédhangok felismerése és megkülönböztetése 

Ezt nevezzük hangtudatosságnak és ideális esetben óvodáskorban alakul ki. A BETŰK? KÉPBEN VAGYOK! című könyv észrevétlenül olyan képességeket ad a gyerekek kezébe, ami megkönnyíti az írás- és olvasástanulást. Ezáltal segít elkerülni az első iskolai kudarcélményt, és hosszú távon kedvezően befolyásolhatja a helyesírási és szövegértési képességüket is. A tudományos háttérről bővebben itt olvashatsz.
→ JÁTÉKOS FEJLESZTÉS: otthon, óvodában, iskolában - vonaton, strandon, váróban, autóban... bárhol és bármikor!
→ DEKORÁCIÓ: dobd fel a gyerekszobát vidám színes ábécés poszterünkkel vagy az ablak-bútor-falmatricával. Dekoráció még sosem volt ilyen hasznos!
→ OKTATÁSI SEGÉDESZKÖZ: iskolai segédeszközök tanítóknak írás- és olvasástanításhoz ugyanazokkal a barátságos grafikákkal. Betűország még színesebb lett!

Szállítási lehetőségek

Foxpost csomagautomata, Packeta

átvételi helyek és házhozszállítás

Fizetési lehetőségek

Bankkártyás fizetés,

átutalás és utánvét

Otthonra, oviba

Könyv, multikártya,

poszter és ablakmatrica

Iskolába

Óriás oktatótabló, hívóképek,

jutalommatricák és multikártya

Könyvesboltok